НИВА-ХАРМАНЛИ ООД

Категория

СТОПАНСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ

Адрес

бул. „България" 116, Харманли, България

Контакти

  • 0888702074

  • didi70@dir.bg

Фирма Нива Харманли ООД се занимава основно с почвообработка и изграждане на пътища. Фирмата е със седалище в град Харманли. Нива Харманли ООД разполага с екип от специалисти в сферата на агро услугите и с модерни машини.

Фирма Нива Харманли ООД предлага:

    оране
    култивиране
    дисковане
    отдаване на трактори под наем
    изграждане на язовири
    изграждане на диги
    изграждане на пътища
    почвообработка
Фирмата се стреми към осигуряване на качествени агро услуги, изпълнени в срок, с гаранция за качество и устойчивост.

Фирма Нива Харманли ООД извършва оране, култивиране и дисковане и други агро услуги на територията на град Харманли. За извършването на дейностите, фирмата разполага с екип от специалисти и с модерни машини.

Служителите в Нива Харманли, използващи машините са с богат опит в извършват агро услугите.  Клиентите на фирма Нива Харманли, ще получат коректно отношение и професионално обслужване.

Фирма Нива Харманли ООД в град Харманли извършва отдаване под наем на трактори. Фирмата отдава японски малогабаритни трактори втора употреба от 11 до 40 конски сили.

При нужда от помощ и съдействие за подходящ за вашите нужди мотокар, може да се доверите изцяло на професионалистите работещи във фирма Нива Харманли.

Фирма Нива Харманли ООД е специализирана в изграждането на диги и язовири. Квалифицираните служители на фирмата изграждат наново цялостни диги и язовири, съобразени с всички изсквания за безопастност.

Фирмата Нива Харманли ООД извършва всякакви услуги по изграждането на диги и язовири. Гарантирано качество и добри цени.

Нива Харманли ООД извършва изграждане на пътища. Фирмата разполага със специалисти в областта на изграждането на пътища.

Фирма Нива Харманли ООД разполага с голямо количество съоръжения и машина за изграждане на пътища. Целта на фирмата е да задово изцяло желанията и изискванията на клиентите в най–кратки срокове на конкурентни цени и качествено.

Навременната и качествена грижа за състоянието на пътищата у нас е от изключително важно значение за комфорта и безопасността при пътуване.