ДЮПОН БЪЛГАРИЯ - ЕООД

Категория

СТОПАНСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ

Адрес

Бизнес парк Сграда 1А №1 А ет.1 София, улица „Бизнес парк София“, София, България

Контакти

Дюпон e създадена през 1802 година, за да постави науката в основата на значителни по своето значение решения за един по-добър, безопасен и здравословен живот. Компанията оперира в повече от 70 страни и предлага широка гама от иновативни продукти и услуги в областта на земеделието и хранителната промишленост, строителството, комуникациите и транспорта.

Тел.: 00 359 2 489 91 55

Факс: 00 359 2 489 91 56

ДюПон инвестира в устойчиво земеделие, предлагайки пълна гама висококачествени продукти за растителна защита.

С откриването на представителството си в гр. София през 2008 година ДюПон Растителна Защита открито заяви намерението си да инвестира в сферата на селското стопанство, считайки го за приоритетен, динамичен и перспективен отрасъл на българската икономика.

Нашето обещание към клиента

Да бъдем в постоянна връзка с клиентите, за да разбираме нуждите им, да им отговаряме и да допринесем за техния дългосрочен просперитет при една висока култура на земеделие.

Нашата мисия

Да подобряваме продуктивността и производителността на дейностите на клиентите си чрез научни иновации.

Както глобално, така и в България наши основни цели са инвестирането в устойчиво земеделие, предлагането на пълна гама висококачествени продукти за растителна защита, както и подпомагане на отговорното им използване чрез инструкции, консултации и обучение под формата на различни дейности и съвместни програми.

Ние в ДюПон се движим в крак с постоянно развиващия се селскостопански сектор и се адаптираме, успоредно с нашите клиенти, в един свят на непрестанни промени.