Търговски публечен портал

Информация за нас

Ние сме млад екип, професионално развиващ се в областта на ИТ технологиите и уеб сферата. Разполагаме със софтуерни системи и тематично-отраслови сайтове за представяне на фирми, продукти, услуги и други.

"ТЪРГОВСКИ ПУБЛЕЧЕН ПОРТАЛ.com" е онлайн каталог на български фирми и бизнес организации с пълно описание на тяхната дейност, продукти и услуги. Системата е изцяло насочена към бизнес средите с цел бърз достъп и трансфер на актуални данни. Уникалната структура на сайта и селектираната информация в него позволяват изключителна функционалност и бързина на действие.

Търсещата машина е базирана на най–съвременни лингвистични принципи и предоставя висока успеваемост и качество на резултатите.

"ТЪРГОВСКИ ПУБЛЕЧЕН ПОРТАЛ.com" е информационен бизнес справочник.Той е създаден с цел да удовлетвори нарастналото търсене на ефективна интернет реклама.

Създаден е за да предоставя актуална и максимално пълна информация за фирмите и организациите на територията на страната. Сайта представя с уникално съдържание всички фирми,компании и организации на територията на страната.Сайта разполага с функционално меню,което съдейства за по-бързото намиране на дадена фирма или организация.

Нашите опитни специалисти могат да предложат на клиентите ни:

  • Ефективно рекламно решение за бизнеса Ви
  • Функционален дизайн
  • Висококачествено уеб базирано решение

Клиентът е най-важен за нас. Ние сме зависими от него.

Той не прекъсва нашата работа - той е нашата цел.

Клиентът не е извън нашия бизнес - той е част от него.

Ние не му правим улуга като го обслужваме, а точно обратното - той ни прави тази услуга, предоставяйки ни тази възможност.

Махатма Ганди